FÖRELÄSNING

Från kaos till fungerande vardag med npf

Välkommen att ta del av min resa från kaos till fungerande vardag med npf.

Du kommer lära dig mer om npf samtidigt som du får ta del av mina viktigaste insikter som förändrade livet som npf-förälder.    

Du kommer gå från föreläsningen med en känsla av inspiration, hopp och något konkret som gör att din vardag med npf kommer fungera lite bättre redan imorgon.    

För dig som:

  • är nyfiken och vill lära dig mer om npf 
  • möter npf i din vardag - hemma, på jobbet eller på fritiden som ledare i en förening 
  • har egen npf

FÖRELÄSARE

Boel Olin

Kognitiv NPF-coach, föreläsare, utbildare och driver Bredvid NPF-coach.

Boel är diplomerad kognitiv NPF-coach och har 20 års erfarenhet av att leva med npf i familjen.  

Tidigare erfarenheter omfattar över 15 år inom IT (bland annat som systemutvecklare, lösningsarkitekt och IT-konsult) och över 10 år som verksamhetsutvecklare och verksamhetsarkitekt.    

Hennes förmåga att föreläsa, utbilda och genomföra workshops är något som uppskattas av många.      

"Min inspiration och drivkraft är mina två barn som båda har flera npf-diagnoser och relaterade tillstånd. Jag vet av egen erfarenhet hur kämpig, utmanande och utmattande vardagen kan vara.    

Men jag har också fått uppleva när det vänder. Det vill jag dela vidare till dig som vill få vardagen med npf att fungera —hemma, på jobbet eller på fritiden.💚"  
/ Boel


Varma ord från deltagare

"Du är så behaglig att lyssna till. Lugn, varm och full av erfarenhet och kunskap. Du gav oss alla goda råd att ta till oss. Jag kunde suttit en timme till och lyssnat!"  


* * * * * * * * * *

”Tack för att du delar med dej av din historia. Så bra och tydlig information. Jag har fått bort tyngden i mitt hjärta och ser möjligheterna tack vare dej. Jag är så tacksam.”

"Tack för din föreläsning idag! Du är mycket bra på att presentera det du varit med om och den kunskap du fått på vägen. Du delar med dig på ett sätt så det blir enkelt, förståeligt och hanterbart för alla lyssnare! Ditt hjärta finns med i det du säger!"


* * * * * * * * * *

"Tack för att du delade med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Det berörde mig och jag blev också lite klokare."

 "Vilken fantastisk föreläsare du är! Dina ord har funnits med mig idag. Vad fint och ärligt du bjöd på dig och era år som varit i familjen."


* * * * * * * * * *  


"Tack för inspiration, insikter och tänkvärdheter! Vilken stjärna du är, så trygg på scenen, så generös med dina kunskaper. Jag kommer ta med mig mycket både privat och professionellt." 

Hör av dig

Låter föreläsningen intressant?
Hör av dig så skräddarsyr vi ett upplägg so möter era behov.