#62 Ta hand om dig själv

Sommartips 1

Att vara npf-förälder är utmanande och krävande. Så glöm inte att ta hand om dig själv. Skapa tid för avkoppling och egenvård under sommaren. Det finns många sätt att göra detta på och du behöver hitta dina.

Jag vill slå ett slag för mikropauser. Små, små stunder av återhämtning som du kan göra ofta. Jag gillar dem. De är för alla. Oavsett var man är. Alla kan ta sig någon minut då och då.

Så här ser min ’återhämtningsmeny’ ut.

Vad finns på din återhämtningsmeny?

Varför då?

Det är inte alltid lätt att prioritera sig själv. Men tänk på att när du hjälper dig själv att må bra, så hjälper du barnen och familjen. För du blir ditt bästa jag. Du får energi att ta dig an de kommande nio sommartipsen och lägger grunden för en bra sommar.

Därför är detta mitt första och viktigaste tips till dig. 

>> Läs mer om sommartipsen här


Jag önskar dig och din familj en sommar som blir precis som ni önskar och behöver. 🌞

Boel Olin
/din guide till en fungerande vardag med npf


Kategorier: : Fungerande vardag med npf, Jag själv